Повернутися до звичайного режиму

Вітаємо з перемогою у ХХХVII обласній тематичній виставці ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»

23-25 грудня 2014 року ЦДЮТ № 1 взяв участь у ХХХVII обласній тематичній виставці ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» з теми «Мистецтво в системі сучасної освіти». Директор О.М. Григорець презентувала заклад із доповіддю «Мистецтво як засіб творення особистості в системі позашкільної освіти».
В рамках круглого столу керівником зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Колібрі», народним майстром Н.А. Горошко було проведено майстер-клас з виготовлення Різдвяного Янгола.
За результатами участі у ХХХVII обласній тематичній виставці ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини» ЦДЮТ № 1 нагороджений дипломом І ступеня.
Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів!

/Files/images/v_novosti/2014.12.23-25 Освіта Харківщини (2).jpg/Files/images/v_novosti/2014.12.23-25 Освіта Харківщини (3).jpg

Галереї "23-25.12.2014 Участь у ХХХVII обласній тематичній виставці ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини»"

Кiлькiсть переглядiв: 217