Повернутися до звичайного режиму

Участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі для голів обласних та міських методичних об’єднань керівників гуртків естрадно-циркового мистецтва

10-12 грудня 2015 року Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Комунальним закладом «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» у м. Харкові проводиться Всеукраїнський семінар-практикум для голів обласних та міських методичних об’єднань керівників гуртків естрадно-циркового мистецтва «Циркове мистецтво як один із шляхів формування соціальної компетентності особистості». У відкритті семінару, яке відбулося 10 грудня 2015 року, взяли участь О.М. Григорець, директор ЦДЮТ № 1, Ю.Ю. Кравченко, керівник зразкового художнього колективу циркової студії «Непоседы» та Д.В. Толкунов, керівник циркового гуртка «Ілюзія та маніпуляція».
Завершить роботу семінар 12 грудня 2015 року відкритим регіональним фестивалем дитячих та юнацьких колективів «Цирк ІІІ-го тисячоліття», який буде проходить на базі ДП «Харківський державний Цирк імені Ф.Д.Яшинова». У фестивалі будуть брати участь вихованці зразкового художнього колективу циркової студії «Непоседы».
Кiлькiсть переглядiв: 148