Повернутися до звичайного режиму

Участь у XIII Міжнародна школі-семінарі «Сучасні педагогічні технології в освіті»

26 січня 2016 року в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відкрилась XIII Міжнародна школа-семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті».Щорічна школа-семінар проводиться в Харківському політехнічному вже в 13 раз та зібрала майже 400 учасників освітнього процесу не тільки з Харкова, а й з інших міст України. Крім того, в ній беруть участь педагоги вузів, технікумів, коледжів, училищ та закладів середньої освіти Харківщини.
Школа проводиться у формі педагогічних майстерень за напрямками, майстер-класів, тренінгів, дискусій, демонстрацій, презентацій, спрямованих на формування, розвиток і вдосконалення особистісних і професійних компетенцій (педагогічних, організаторських, творчих, комунікативних і т.д.), підвищення ефективності професійної діяльності у сфері освіти. Роботою майстерень керують провідні викладачі НТУ «ХПІ».
У роботі школи-семінару взяли участь О.М. Григорець, директор ЦДЮТ № 1, С.І. Волчкова, заступник директора з НВР, та І.І. Мусікова, методист.
Фото
Кiлькiсть переглядiв: 166