Участь у XIII Міжнародній школі-семінарі «Сучасні педагогічні технології в освіті»

26-28 січня 2016 року в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбулася XIII Міжнародна школа-семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті».
Школа проводилася у формі педагогічних майстерень за напрямками, майстер-класів, тренінгів, дискусій, демонстрацій, презентацій, спрямованих на формування, розвиток і вдосконалення особистісних і професійних компетенцій (педагогічних, організаторських, творчих, комунікативних і т.д.), підвищення ефективності професійної діяльності у сфері освіти. Роботою майстерень керували провідні викладачі НТУ «ХПІ».
У роботі школи-семінару взяли участь О.М. Григорець, директор ЦДЮТ № 1, С.І. Волчкова, заступник директора з НВР, та І.І. Мусікова, методист, які результатами участі отримали сертифікати учасників.

/Files/images/v_novosti/2016.01.26-28 XIII Міжнародна школа-семінар Григорец__ХПІ.jpg /Files/images/v_novosti/2016.01.26-28 XIII Міжнародна школа-семінар Волчкова_ХПІ.jpg /Files/images/v_novosti/2016.01.26-28 XIII Міжнародна школа-семінар Мус_кова_ХПІ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 164